Μεταβείτε στην αρχική σελίδα

Ανακοίνωση προς τους μεριδιούχους

25/10/2013

Ανακοίνωση προς τους Μεριδιούχους του Αμοιβαίου Κεφαλάιου Πειραιώς Θεσμικών Επενδυτών Μικτό Εσωτερικού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ «ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α/Κ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΜΙΚΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ» ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ.

H εταιρία με την επωνυμία «ΠΕΙΡΑΙΩΣ ASSET MANAGEMENT Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων» (ΓΕΜΗ 6314201000 – ΑρΜΑΕ 58646/01/Β/05/213) με έδρα την Αθήνα (Λεωφ. Συγγρού αρ. 87) ανακοινώνει ότι τροποποιήθηκε ο κανονισμός του υπό τη διαχείρισή της αμοιβαίου κεφαλαίου με την ονομασία «ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α/Κ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΜΙΚΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ», ως εξής :
α) τροποποιήθηκε το άρθρο 3 του κανονισμού ως προς την επενδυτική πολιτική και πλέον το αμοιβαίο κεφάλαιο επενδύει τουλάχιστον το 65% του ενεργητικού του σε μετοχές του Ελληνικού Χρηματιστηρίου και
β) τροποποιήθηκε το άρθρο 1 του κανονισμού ως προς την ονομασία του αμοιβαίου κεφαλαίου, το οποίο πλέον μετονομάζεται σε «ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α/Κ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ». 
γ) τροποποιήθηκε το άρθρο 6 του κανονισμού ως προς τις προμήθειες διάθεσης, εξαγοράς, διαχείρισης και θεματοφυλακής, οι οποίες πλέον αναπροσαρμόζονται ως εξής: προμήθειας διάθεσης: 2,00%, προμήθεια εξαγοράς: 2,00%, προμήθεια διαχείρισης α/κ: 1,25% και προμήθειας θεματοφυλακής: 0,30%.
Στις ανωτέρω τροποποιήσεις του κανονισμού, οι οποίες εγκρίθηκαν από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 187/25.10.2013 απόφασή της, συναινεί ο Θεματοφύλακάς του αμοιβαίου κεφαλαίου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.

Αθήνα, 25 Οκτωβρίου 2013
Η Εταιρία Διαχείρισης
Πειραιώς Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ.

Το Ενημερωτικό Δελτίο των Αμοιβαίων Κεφαλαίων και οι Βασικές Πληροφορίες για τους Επενδυτές είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς και
στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.piraeusaedak.gr.