Go to Home Page

Hrima Awards 2021

11/02/2022

Hrima Awards 2021

The article is available only in greek language


Πειραιώς Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. στην 19η διοργάνωση του θεσμού «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2021» διακρίθηκε με το 1ο βραβείο στην κατηγορία  Καλύτερη εταιρεία διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων - 2021: 1ο βραβείο



  • Τα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ» αναγνωρίζονται από την επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα ως ένας καταξιωμένος θεσμός ετήσιας αξιολόγησης των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρειών. 
  • Στην αξιολόγηση συμμετείχαν στελέχη και ειδικοί της αγοράς, το ευρύ επενδυτικό κοινό, οι αναγνώστες του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και της εβδομαδιαίας ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ WEEK, καθώς και οι επισκέπτες του οικονομικού και επιχειρηματικού portal banks.com.gr. 
  • Πρόκειται για ένα σύνολο 10000 πλέον αναγνωστών που κατά κανόνα είτε είναι επενδυτές του χρηματηστηρίου είτε δραστηριοποιούνται σε συναφείς χώρους και είναι επαγγελματίες του ευρύτερου χρηματοοικονομικού κλάδου. 
  • Φέτος, ψήφισαν συνολικά 2.447 αναγνώστες, περισσότεροι από κάθε άλλη πρόσφατη χρονιά.
  • Κριτήρια αξιολόγησης των επιχειρήσεων αποτελούν η ανάπτυξή τους, οι επενδύσεις, οι καινοτόμες δράσεις τους, ο διεθνοποιημένος προσανατολισμός τους, τα θετικά αποτελέσματα και η συμπεριφορά τους απέναντι στη χρηματιστηριακή αγορά και στο επενδυτικό κοινό.