Go to Home Page

Ανακοίνωση προς τους μεριδιούχους

08/05/2023

Ανακοίνωση προς τους μεριδιούχους του Α/Κ Piraeus Private Banking ESG World Sustainability Balanced Fund


The article is available only in greek language

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

«PIRAEUS PRIVATE BANKING ESG WORLD SUSTAINABILITY BALANCED FUND»

της ΠΕΙΡΑΙΩΣ ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ.

 

H εταιρία με την επωνυμία «ΠΕΙΡΑΙΩΣ ASSET MANAGEMENT Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων» (με αρ. ΓΕΜΗ 6314201000 - πρώην Αρ. Μ.Α.Ε. 58646/06/Β/05/3) με έδρα την Αθήνα (Λεωφ.Βασ. Σοφίας αρ. 94 & Κερασούντος 1) ανακοινώνει ότι τροποποιήθηκε ο κανονισμός του υπό τη διαχείρισή της αμοιβαίου κεφαλαίου με την ονομασία «Piraeus Private Banking ESG World Sustainability Balanced Fund», ως εξής :

 Τροποποιήθηκε το άρθρο 1, λόγω αλλαγής της ονομασίας του α/κ από «Piraeus Private Banking ESG World Sustainability Balanced Fund» σε «Piraeus Private Banking ESG Balanced Fund».   

Οι λοιποί όροι του κανονισμού του α/κ εξακολουθούν να ισχύουν ως έχουν.

 Οι ανωτέρω τροποποιήσεις του κανονισμού του α/κ, με τις οποίες συναινεί ο Θεματοφύλακάς του ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε., εγκρίθηκαν από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 460 / 08.05.2023 απόφασή της.

 Οι ανωτέρω τροποποιήσεις είναι δεσμευτικές, ωστόσο, οι μεριδιούχοι έχουν δικαίωμα,  εντός χρονικού διαστήματος τριών (3) μηνών από την παρούσα γνωστοποίηση, να ζητήσουν την εξαγορά των μεριδίων τους με βάση τους όρους εξαγοράς που ίσχυαν πριν την τροποποίηση του κανονισμού.

 Αθήνα, 08.05.2023

 Η Εταιρία Διαχείρισης                                                     

Πειραιώς Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ.                         

Οι Κανονισμοί, το Ενημερωτικό Δελτίο των Αμοιβαίων Κεφαλαίων και το Έγγραφο  Βασικών  Πληροφορίων  για τους Επενδυτές είναι διαθέσιμα  σε όλα τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς και στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.piraeusaedak.gr

ΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ