Go to Home Page

Ανακοίνωση προς τους μεριδιούχους

21/06/2024

Ανακοίνωση προς τους μεριδιούχους του Α/Κ Πειραιώς Αμοιβαίο Κεφάλαιο Εισοδήματος 2026(ΙΙ) Ευρωπαϊκό Ομολογιακό


The article is available only in greek language

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

«Πειραιώς Αμοιβαίο Κεφάλαιο Εισοδήματος 2026 (II) Ευρωπαϊκό Ομολογιακό»

της ΠΕΙΡΑΙΩΣ ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ.

H εταιρία με την επωνυμία «ΠΕΙΡΑΙΩΣ ASSET MANAGEMENT Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων» (με αρ. ΓΕΜΗ 6314201000 - πρώην Αρ. Μ.Α.Ε. 58646/06/Β/05/3) με έδρα την Αθήνα (Λεωφ. Συγγρού αρ. 87) ανακοινώνει ότι τροποποιήθηκε ο κανονισμός του υπό τη διαχείρισή της αμοιβαίου κεφαλαίου με την ονομασία «Πειραιώς Αμοιβαίο Κεφάλαιο Εισοδήματος 2026 (II) Ευρωπαϊκό Ομολογιακό», ως εξής:

Τροποποιήθηκε το άρθρο 1, λόγω αλλαγής της ημερομηνίας λήξης της περιόδου συγκέντρωσης ενεργητικού από 28/06/2024 σε 31/07/2024.  

Οι λοιποί όροι του κανονισμού του α/κ εξακολουθούν να ισχύουν ως έχουν.

Οι ανωτέρω τροποποιήσεις του κανονισμού του α/κ, με τις οποίες συναινεί ο Θεματοφύλακάς του ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε., εγκρίθηκαν από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με την υπ’ αρ.  553/19.06.2024 απόφασή της.

Οι ανωτέρω τροποποιήσεις είναι δεσμευτικές, ωστόσο, οι μεριδιούχοι έχουν δικαίωμα,  εντός χρονικού διαστήματος τριών (3) μηνών από την παρούσα γνωστοποίηση, να ζητήσουν την εξαγορά των μεριδίων τους με βάση τους όρους εξαγοράς που ίσχυαν πριν την τροποποίηση του κανονισμού.

Αθήνα, 20 Ιουνίου 2024

Η Εταιρία Διαχείρισης                                                     

Πειραιώς Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ.                         

Οι Κανονισμοί, το Ενημερωτικό Δελτίο των Αμοιβαίων Κεφαλαίων και το Έγγραφο Βασικών  Πληροφορίων  είναι διαθέσιμα  σε όλα τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς και στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.piraeusaedak.gr

ΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ